Boeg Nautic is een begrip aan de Scheveningse haven. Voor al uw scheepsreparaties en jachtservice. Wij staan voor alle werkzaamheden boven de waterlijn, voor zowel de beroeps- als pleziervaart. Elke klant en elk project, klein of groot, benaderen wij vanuit dezelfde passie. Of het nu gaat om het repareren, monteren, renoveren of volledig vernieuwen, ons team staat voor u klaar. Vanuit onze werkplaats of op locatie bedienen wij een breed scala aan klanten zoals: rederijen, scheepswerven, advies- en ingenieursbureaus en diverse scheepsagenturen.

Snelle en flexibele service op locatie

Met onze servicewagens en een wagenpark in eigen beheer is ons team snel ter plaatse

Bijzondere scheepsreparaties

Omvangrijke restauraties van schepen die op de rede liggen

Ruime bedrijfshal in de haven van Scheveningen (600 m2)

Grote voorraad aan materiaal

Maatwerk

Bewerking van allerlei soorten staal op maat

24-uur bereikbaar

Niet al het reparatiewerk aan schepen is in te plannen. Dat vraagt om flexibele service en maatwerk. In onze ruime bedrijfshal bewerken wij allerlei soorten staal op maat. Verder beschikken wij over een eigen wagenpark. Zo is ons team altijd snel ter plaatse met het juiste materiaal. 

Spraakmakende projecten Nautic

Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij spraakmakende projecten. Sommige spreken meteen tot de verbeelding, zoals de restauratie van de haringlogger SCH 236 tot museumschip. Andere zijn minder bekend, maar daarom niet minder belangrijk voor ons. Want elk nautisch project aan de wal of op zee voeren wij met dezelfde zorg en aandacht uit.

Uitgelicht project

De haringlogger SCH236 kent net als Boeg Nautic een rijke historie. Wist u dat dit schip bij ons is gebouwd aan de Hellingwerf? In die periode heette ons bedrijf nog Sleephelling Maatschappij Scheveningen (1905 - 2005).  

Bekijk het project Restauratie Haringlogger SCH236

Bekijk alle projecten

 

 

Neem direct contact met ons op

Jasper Visser
Projectmanager

+31 70 3514321

+31 6 13346972

Miranda Vink
Bedrijfsmanager

+31 70 3514321

+31 6 10337641

Neem contact op

Interessant voor uw netwerk?

Deel dan deze pagina op onderstaande sociale media: