Met de centrale aandrijvingen van Boeg bouwt u op lang beproefde technologie die aansluit op de eisen van nu. De grote plus zit ‘m in de vrijhangende schraperconstructie waardoor de aandrijf-unit relatief weinig onderhoud vergt. De units voor indikkers en slibruimers met vaste brug zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Boeg verzorgt de engineering, installatie en service van complete aandrijf-units en vervanging van bestaande systemen.

Weinig onderhoud

Geen onderlagering of geleiding nodig

Goed bereikbaar

Geen lagering of draaiende delen onder de waterlijn

Rustige en gelijkmatige indikking

Zeer lage omtreksnelheid van ca. 2,4 omwentelingen/h

Eenvoudig af te dekken met een pvc spankap

Geen corrosiegevoelige ondersteuningsconstructie nodig

Hoe werken centrale aandrijvingen van Boeg

De aandrijving wordt direct op de centrale kolom op meerdere stelankers bevestigd en na het afstellen ondersabeld. De kooiconstructie inclusief slibruimerarmen hangt dus volledig aan de aandrijving en vrij van de bodem. Dit maakt slijtagegevoelige onderdelen als onderlagering of geleiding tegen de middenkolom overbodig.

Afdekking van indikkers en bezinktanks

De aandrijvingen maken indikkers en bezinktanks niet alleen minder slijtagegevoelig, maar ook eenvoudiger af te dekken met een pvc spankap zonder corrosiegevoelige ondersteuningsconstructie. Kortom, met de centraal aangedreven rondruimers en indikkers van Boeg beperkt u het onderhoud tot een minimum en bent u verzekerd van een storingsvrije operatie op de langere termijn.

vervangingsmarkt

Vrijwel alle fabricaten kunnen door onze centrale aandrijf-units worden vervangen. Dat geldt met name voor indikkers en voorbezinktanks met een vaste centrale aandrijving.

Download brochure Centrale aandrijvingen

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Download Brochure

 

Neem direct contact met ons op

Gert-Jan Schoterman
Projectmanager

+31 70 3470385

+31 6 53746203

Neem contact op

Interessant voor uw netwerk?

Deel dan deze pagina op onderstaande sociale media: