Binnen het brede bereik van de afvalwaterzuivering en waterbeheersing is Boeg actief op het gebied van kunststof kettingruimers voor bezinktanks, hoog rendement puntbeluchters, bellenbeluchtingssystemen en centrale aandrijvingen. Daarnaast houden wij ons bezig met het plaatsen van kunststof schuiven, het repareren van persleidingen, het vervangen van pompen, leidingwerk en het inspecteren van riolen, putten en gemalen.

Pasklare oplossingen voor:

Slibverwijdering

Slibverwijdering op RWZI's , raffinaderijen en industriële zuiveringen kent vele uitdagingen. Agressieve omgevingscondities met onder andere H2S-gas, bereikbaarheid voor onderhoud en corrosie en slijtage van onderdelen zijn slechts enkele voorbeelden. Met de kunststof kettingruimers en centrale slibruimeraandrijvingen van Boeg heeft u een pasklaar antwoord op elke situatie en toepassing.

Energiezuinige oplossingen voor:

Beluchting

De beluchting is naar verhouding de grootste energieverbruiker in het afvalwaterzuiveringsproces. Hoe zorgt u voor een energiezuinige vervanging tegen lage kosten? Met de oplossingen van Boeg bespaart u substantieel energie tegen relatief lage vervangingskosten.

Neem direct contact met ons op

Gert-Jan Schoterman
Projectmanager

+31 70 3470385

+31 6 53746203

Neem contact op

Interessant voor uw netwerk?

Deel dan deze pagina op onderstaande sociale media: